Contact us By telephone By e-mail

Arcadiz Belgium

+32 16 39 26 90

Arcadiz Netherlands

+31 30 889 20 94

Arcadiz Luxembourg

+352 20 88 23 40

Binck Bank

Wie is Binck

Welkom bij de snelst groeiende beleggersfamilie van Europa.

Binck begon met een droom: particuliere beleggers toegang geven tot de beurs. Vóór Binck was beleggen alleen weggelegd voor the happy few. Het was duur, omslachtig en niet gebruiksvriendelijk. 'Dat moet anders kunnen', dachten de oprichters. Het was het jaar 2000, de begintijd van internet. Ze begonnen op een zolderkamer. En ze kregen het voor elkaar. De eerste online beleggingssite waarmee mensen zélf konden beleggen. Onafhankelijk van de grootbanken.

Mentaliteit van een Ketelbinkie

Binck is afkomstig van ketelbinkie. In de Nederlandse scheepvaart van vóór de 20ste eeuw was de ketelbinkie het manusje-van-alles op een schip. Hij knapte de zwaarste klusjes op. Deze scheepsjongen was niet de belangrijkste op het schip. Maar wel onmisbaar. Binck spiegelt zich graag aan de mentaliteit van het ketelbinkie. Hardwerkend, dienstbaar, nuchter en handen uit te mouwen.

Marktleider in online beleggen

Inmiddels is de kuitenbijter van de bankenwereld uitgegroeid tot onbetwiste marktleider in België in online beleggen. Binck heeft een beursnotering op Euronext Amsterdam en is onderdeel van BinckBank NV. Maar we zijn nog steeds zelfstandig. En we komen nog steeds op voor de zelfstandige belegger.

www.binck.be