Neem contact op Via chat Via telefoon Via e-mail

Arcadiz Belgium

+32 16 39 26 90

Arcadiz Netherlands

+31 30 889 20 94

Arcadiz Luxembourg

+352 20 88 23 40

Quickscan Dark Fibre

 

Bent u op zoek naar de optimale en economisch meest voordelige dark fiber verbinding in uw specifieke situatie?

Op basis van de reeds bij ons aanwezige informatie over de tracés van de verschillende leveranciers kunnen wij een gratis quickscan voor u uitvoeren. Dit geeft uitsluitsel of een verdergaand betaald onderzoek zinvol is.

Onafhankelijk onderzoek
Als specialist op het gebied van optische netwerken hebben wij zeer veel ervaring met het uitvragen van dark fiber tracés, alsook diepgaande kennis van de apparatuur die daarop wordt aangesloten. Daarnaast zijn wij niet gebonden aan een dark fiber leverancier en beoordelen wij een tracé daadwerkelijk op de beste fit met het Programma van Eisen van uw organisatie, zelfs indien daarvoor combinaties van tracés van verschillende leveranciers voor nodig zijn.

Vervolg
Blijkt uit de quickscan dat een verdergaand onderzoek zinvol is? Ook dan kan onze expertise u helpen bij het maken van de juiste keuze. Onze consultants kunnen u ondersteunen bij:

  • Het opstellen van een Programma van Eisen
  • Het uitvragen van tracés bij de verschillende dark fiber leveranciers
  • Het interpreteren en maken van tracékeuzes of combinaties van tracés op basis van het PvE
  • Het auditen van keuzes die de klant zelf voordraagt
  • Het doormeten van bestaande of gerealiseerde tracés (ODTR)
  • Het leveren van gedegen as built documentatie

Direct contracting
Heeft u het juiste tracé gevonden, dan zal contracting rechtstreeks plaatsvinden tussen uw organisatie en de dark fiber leverancier(s) van de uiteindelijke tracékeuze(s). Op deze manier houdt u zelf de regie in handen tegen optimale kosten.
Wilt u het project in z'n geheel uitbesteden? Indien gewenst kan Arcadiz ook de totale verantwoordelijkheid voor het tracé op zich nemen.

Meer weten?
Vraag nu de gratis quickscan aan!