Neem contact op Via chat Via telefoon Via e-mail

Arcadiz Belgium

+32 16 39 26 90

Arcadiz Netherlands

+31 30 889 20 94

Arcadiz Luxembourg

+352 20 88 23 40

Service Provider oplossingen

Telecom Operatoren staan voor de uitdaging om over eenzelfde infrastructuur snel en kosteneffectief enerzijds voor de grootzakelijke markt hoge capaciteit diensten (1GbE tot 100G) te leveren en anderzijds residentiële en mobile backhaul diensten te leveren. Dit vereist een netwerkinfrastructuur die betrouwbaar, veilig en schaalbaar is. Optische netwerken, voorzien van synchronisatie en encryptie, zijn bij uitstek geschikt om deze verschillende diensten over eenzelfde infrastructuur te leveren.  

Optische Transport Netwerken

Optische Transport Netwerken

Arcadiz is specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van optische transport netwerken voor Service Providers.

Arcadiz heeft een uitgebreide ervaring met zowel WDM- als packetgebaseerde optische netwerken. Al dan niet voorzien van encryptie, hetgeen u de mogelijkheid biedt om B2B MEF2.0 diensten aan te bieden met gegarandeerde kwaliteit

Op deze netwerken implementeert Arcadiz Ethernet Assurance, een end-to-end monitoring service waarmee u deze kwaliteit (packetloss, delay, jitter,…) kunt monitoren en aantonen met een portal voor uw klanten.

Deze netwerken kunnen worden uitgebreid met extra features zoals synchronisatie, voor bijvoorbeeld next-generation mobiele netwerken. Vanuit ons Network Operations Center kunnen wij tevens de kwaliteit van de synchronisatie in het netwerk meten en monitoren.

Arcadiz heeft ook ervaring met Open Line Systems waarmee desintegratie van het optische netwerk mogelijk is en alien wavelengths over een open optische laag getransporteerd kunnen worden.

Optische Access Netwerken

Optische Access Netwerken

Een optisch access netwerk biedt de mogelijkheid om een uitgebreid scala aan digitale diensten aan te bieden aan een groot aantal gebruikers.

Woonzorginstellingen, studentencampussen en bedrijventerreinen kenmerken zich door de diversiteit in de vraag naar verschillende diensten. Denk hierbij aan telefonie, video, high-speed data, wireless, camerabewaking, IP intercom, smart metering en home automation.

Met onze optische access oplossingen, gebaseerd op Active Ethernet, GPON, Next Generatin PON (NG-PON2, XGS-PON) of G.fast, kunt u gebruikers schaalbaar aansluiten en het geheel eenvoudig beheren.

Timing & Synchronisatie

Timing & Synchronisatie

Binnen een high-performance netwerk speelt nauwkeurige timing een cruciale rol om de contiuïteit van uw netwerk en business te verzekeren.

Lees hier meer...

24/7 Monitoring & Beheer

24/7 Monitoring & Beheer

Vanuit het Arcadiz Network Operations Center worden de netwerken van klanten 24/7 gemonitored.

Van hieruit beheren wij tevens netwerken van operatoren die dat deel wensen uit te besteden. Onze specialisten onderscheiden zich door hun specifieke kennis van optische transport netwerken. Daarnaast zijn onze engineers 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om storingen direct te verhelpen.

Klanten hebben via een ‘cafetaria model’, de keuze elk deel van het onderhoud van het netwerk naar keuze al dan niet aan Arcadiz uit te besteden.

Arcadiz treedt hierbij op als Single Point of Contact. U hoeft zich dus slechts tot één aanspreekpunt te wenden om een probleem te laten verhelpen, ongeacht waar een storing zich in het netwerk bevindt.

Software Defined Networking

Software Defined Networking

Met Software Defined Networking (SDN) kunt u vanuit één centraal punt multi-vendor netwerken flexibel en dynamisch beheren.

De vier belangrijkste trends van dit moment: cloud, mobile, social en big data vragen om een transitie op technologiegebied, hetgeen leidt tot het ‘derde platform’. Hierbij spelen Software-Defined Networking (SDN) en Network Functions Virtualisation (NFV) een belangrijke rol. Bij SDN wordt de control plane gescheiden van de data plane. De applicaties worden daarmee losgekoppeld van de fysieke infrastructuur. Bij NFV gaat het om het virtualiseren van functies binnen het netwerk, zoals routers, load balancers en firewalls. In beide gevallen heeft dit als doel: meer flexibiliteit en schaalbaarheid in het datacenter.

In welke hoedanigheid een SDN architectuur de meeste voordelen biedt, is per organisatie verschillend. Onze ervaren consultants kunnen u hierover uitgebreid informeren.

Meetapparatuur

Meetapparatuur

Om complexe, optische netwerken optimaal te implementeren en te beheren, is gespecialiseerde meetapparatuur onmisbaar.

Arcadiz beschikt over een uitgebreid scala aan apparatuur voor het doormeten van WDM-netwerken, zoals OTDR-meters, Optical Spectrum Analyzers (OSA), Dispersie meters, Traffic Analyzers en Bit Error Rate Testers (BERT) tot 100G, optical power meters, fiberinspectie camera’s, etc. Hiermee kunnen wij controleren of een glasvezeltraject voldoet aan de vooraf gestelde eisen. Ook kunnen wij bij een glasvezelbreuk bepalen waar de storing zich bevindt.

De hoogopgeleide engineers van Arcadiz hebben specifieke kennis en ervaring met optische netwerken en het inzetten van de juiste tools hierbij.

Arcadiz referenties