Neem contact op Via chat Via telefoon Via e-mail

Arcadiz Belgium

+32 16 39 26 90

Arcadiz Netherlands

+31 30 889 20 94

Arcadiz Luxembourg

+352 20 88 23 40

Enterprise oplossingen

Als fundament voor de digitale samenwerking wordt het belang van datacenters steeds groter .

Dit stelt zeer hoge eisen aan de connectiviteit tussen de datacenters. Als specialist op het gebied van optische netwerken, hebben wij dagelijks te maken met de uitdagingen en de complexiteit waar organisaties op dit vlak tegenaan lopen.

De digitalisering van het bedrijfsleven, de overheid en de maatschappij neemt razendsnel toe. Deze ontwikkeling zet de wereld op zijn kop en heeft grote invloed op iedere organisatie in elke branche. Het Internet of Things, Cloud Computing en de Application Economy zijn nog maar het begin. Eén ding is zeker: over niet al te lange tijd ziet de digitale samenleving er totaal anders uit.

In een wereld waarin verandering de enige constante is, is degene die het best de aansluiting kan vinden tussen heden en toekomst, de winnaar.

Arcadiz helpt organisaties bij het maken van de juiste keuzes in de transitie naar de toekomst.

Data Center Interconnect

Data Center Interconnect

Met de toenemende digitalisering wordt het belang van data center connectivity alleen maar groter.

Als specialist op het gebied van optische netwerken helpt Arcadiz organisaties bij het zoeken naar de beste en economisch meest voordelige oplossing. Bandbreedte, latency, security, beschikbaarheid en prijs worden per klantsituatie tegen elkaar afgewogen om tot een optimale architectuur te komen. Hierbij garanderen wij een uptime van 99,9995%.

Grote netwerkcapaciteit (multiples van 1G tot 100Gb/s), verschillende protocollen (Ethernet en FIber Channel) en geografische spreiding, maken het ideaal om dark fiber (onbelichte glasvezels) in te zetten met WDM apparatuur. Lees meer hierover in de whitepaper '10 Redenen om te kiezen voor een eigen (onbelichte) dark fiber verbinding met WDM apparatuur'.

Encryptie

Encryptie

End-to-end encryptie op de optische laag vormt een belangrijk onderdeel van een geïntegreerd beveiligingsbeleid.

Hiermee voorkomt u datalekken en voldoet u aan de wet- en regelgeving in het kader van de Wet Meldplicht Datalekken en de GDPR op dit gebied.

De encryptie-oplossing van Arcadiz ondersteunt een groot aantal protocollen, waaronder Ethernet, Fibre Channel en InfiniBand en is de enige volledig geïntegreerde oplossing die schaalbaar is tot multiple 100Gbit/s.

Cloud Connectivity

Cloud Connectivity

Overweegt u één of meerdere datacenters naar de Cloud of andere geografisch gescheiden locaties te verplaatsen?

Dan is een goede migratiestrategie cruciaal. Arcadiz adviseert organisaties reeds vanaf het voortraject bij het maken van de juiste keuzes ten aanzien van connectiviteit.

Arcadiz is datacenterneutraal en kan vanuit haar kennis en ervaring beoordelen wat de impact is van de verschillende opties op latency, performance, beschikbaarheid en kosten.

Data Center switching

Data Center switching

Cloud, Mobile, Internet of Things en Big Data vragen om een transitie op technologiegebied.

Hoge beschikbaarheid tussen de datacenters is cruciaal, maar ook binnen het datacenter dient het netwerk vereenvoudigd en verbeterd te worden. Een optisch netwerk, in combinatie met een open, software defined, netwerkinfrastructuur, biedt hierin de oplossing. Hiermee vergroot u de schaalbaarheid en flexibiliteit om al het netwerkverkeer te verdelen over publieke, private en hybride clouds.

Quickscan Dark Fiber tracés

Quickscan Dark Fiber tracés

Bent u op zoek naar de optimale en economisch meest voordelige dark fiber verbinding in uw specifieke situatie?

Op basis van de reeds bij ons aanwezige informatie over de tracés van de verschillende leveranciers kunnen wij een gratis quickscan voor u uitvoeren. Dit geeft uitsluitsel of een verdergaand betaald onderzoek zinvol is.

Lees meer...

Vraag de quickscan aan!
IP Transit met BGP

IP Transit met BGP

Heeft u behoefte aan extra redundantie in uw netwerk? Of wilt u met behulp van het BGP protocol de routering van uw internetverkeer zelf regelen?

Arcadiz biedt betrouwbare, geografisch gespreide, schaalbare en betaalbare bandbreedte. De dienstverlening van Arcadiz wordt 24x7 ondersteund door lokale customer support centers.

Single Point of Contact

Single Point of Contact

Service en kwaliteit, daar staan wij voor.

Al uw vragen, problemen en opdrachten met verschillende leveranciers lopen bij Arcadiz via één centraal aanspreekpunt.

Vanuit het Arcadiz Network Operation Center monitoren wij 24/7 de netwerken van onze klanten. In geval van een storing lossen wij het probleem op, ongeacht waar het probleem zich bevindt. Hiervoor beschikken wij over een ruime sparevoorraad in verschillende regionale magazijnen en zijn 24/7 on-site engineers beschikbaar.

Arcadiz referenties