Neem contact op Via chat Via telefoon Via e-mail

Arcadiz Belgium

+32 16 39 26 90

Arcadiz Netherlands

+31 30 889 20 94

Arcadiz Luxembourg

+352 20 88 23 40

Diensten

Als onafhankelijk specialist ondersteunt Arcadiz haar klanten niet alleen tijdens, maar ook na de implementatie van een project.

Vanuit hun specifieke expertise ondersteunen de ervaren consultants en engineers van Arcadiz organisaties in de breedte van alle vraagstukken: van haalbaarheidsstudies en risico-analyses tot en met het ontwerp, de implementatie en het beheer van breedbandige netwerken.

De Arcadiz services zijn flexibel af te nemen en volledig afgestemd op uw behoeften.

Managed Connectivity Services

Managed Connectivity Services

Volledig afgestemd op uw behoeften, integreert Arcadiz operator diensten in een totaaloplossing  inclusief connectiviteit tussen en naar de datacenters, alsook IP transit.

Zowel een privaat netwerk als een publiek netwerk behoort tot de mogelijkheden. De Arcadiz Managed Connectivity Service is volledig redundant en voorzien van encryptie met ultra lage latency, waardoor de performance voor synchroon mirroring gewaarborgd is. Indien gewenst kunnen wij uw netwerk tevens voorzien van DDoS protectie.

Arcadiz biedt hierbij de hoogste beschikbaarheid en grootste capaciteit in de markt. Doordat Arcadiz anders dan klassieke operatoren het principe van dissociatie tussen infrastructuur en apparatuur toepast, worden de kosten van de apparatuur en de verbindingen volledig transparant gemaakt. Hierdoor kunt u de voor u economisch meest voordelige keuze maken. Daarnaast zijn de kosten voor uitbreiding zeer laag.

 

Managed Connectivity Services on the Arcadiz BeNeLux backbone

Consultancy

Consultancy

Als kennisorganisatie adviseert Arcadiz organisaties bij complexe connectivity vraagstukken.

Arcadiz heeft al meer dan 18 jaar ervaring met het ontwerpen, implementeren en onderhouden van business kritische netwerkinfrastructuren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest vooruitstrevende optische technologieën, die organisaties helpt bij de steeds groeiende vraag naar bandbreedte, veiligheid en efficiëntie.

Vanuit deze ervaring kan Arcadiz meedenken bij het opstellen van de business case en het maken van de juiste keuzes.

Data Center Migratie

Data Center Migratie

Bij de migratie naar een nieuw datacenter zijn niet alleen de kosten, maar ook de impact op de performance van groot belang.

Om bedrijven te helpen bij het zoeken naar de optimale en economisch meest voordelige dark fiber verbinding heeft Arcadiz een vrijwel complete database opgebouwd van alle beschikbare glasvezelverbindingen in Nederland, België en Luxemburg, met uitlopers naar de buurlanden. Bij verhuizing of uitbreiding van uw datacenter kan op basis hiervan worden bepaald wat de meest geschikte locatie is.

Naast de aansluitkosten en recurring kosten voor de connectiviteit kan Arcadiz de impact op de latency van de verschillende opties in beeld brengen. Door middel van een testopstelling in het Arcadiz lab of bij de klant op locatie met glasvezelhaspels en transmissieapparatuur, kan op voorhand bepaald worden wat de impact is op de performance van de verschillende bedrijfskritische applicaties.

Vraag de quickscan aan!
Design

Design

Een optimaal high-level en low-level design vereist een holistische benadering.

Bij het ontwerpen van een high-level of low-level design houden de Arcadiz specialisten daarom rekening met de bedrijfskritische applicaties van een organisatie. Daarnaast worden ook de verschillende mogelijkheden van de onderliggende fysische apparatuur in ogenschouw genomen. Om zo te komen tot de beste en economisch meest voordelige oplossing.

Arcadiz is vendorneutraal. Desgewenst kunnen wij vanuit onze diepgaande kennis een vendorselectie voor u maken.

Ook kan een haalbaarheidsstudie en/of risico-analyse worden uitgevoerd. Hierbij wordt onder andere in kaart gebracht wat de beschikbaarheid is van de verbinding, wat de impact is van een stroomstoring c.q. fiberbreuk, hoe de kosten zich verhouden tot de risico’s en wat de kosten zijn om de risico’s te mitigeren.

Installation & Commissioning

Installation & Commissioning

Besteedt u de installatie en commissioning van uw project uit aan de experts van Arcadiz, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Arcadiz ondersteunt haar klanten tijdens het implementatietraject van begin tot eind.

Uitgaand van uw specifieke situatie, denken onze ervaren engineers tot in detail met u mee over de wijze waarop de implementatie zo soepel mogelijk kan verlopen. Uitgangspunt is geen of slechts minimale downtime, zodat uw organisatie geen onnodige hinder ondervindt.

Wij kunnen zowel de staging, installatie en commissioning, alsook site surveys en documentatie voor onze rekening nemen. Testopstellingen en PoC opstellingen kunnen zowel in het eigen lab van Arcadiz worden opgebouwd, als bij de klant op locatie.

Na oplevering kan Arcadiz de gehele omgeving in beheer nemen via haar Network Operations Center.

Training

Training

Arcadiz biedt zowel vendorspecifieke als vendor agnostic trainingen.

De vendorspecifieke trainingen zijn gericht op de oplossingen van ADVA Optical Networks, Calix, Raisecom of Arista. De vendor agnostic trainingen gaan in detail in op technologieën zoals (D)WDM, Carrier-Ethernet of MPLS-TP. Daarnaast kunt u ook een optische introductiecursus volgen.

Alle trainingen zijn tailor-made af te stemmen op het niveau van de deelnemers (o.a. voor NOC engineers, field engineers en design architecten). Tevens bestaat de mogelijkheid voor het volgen van een hands-on technische workshop.
De trainingen worden op locatie van de klant of ten kantore van Arcadiz gehouden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Services

Services

Met de Managed Services van Arcadiz kiest u voor een gegarandeerde continuïteit en beschikbaarheid van uw netwerk zonder dat u daar omkijken naar heeft.

De Managed Services van Arcadiz kunnen modulair worden afgenomen. U heeft de keuze uit een uitgebreid scala aan diensten, van engineers on-site en extra spares tot en met remote monitoring. Alle diensten zijn 24x7 beschikbaar.

Vanuit het Arcadiz Network Operations Center wordt uw netwerk gemonitored op de verschillende lagen van het OSI-model, te weten: de fysische laag, de transmissielaag en de packetlaag. Op deze manier worden verstoringen proactief opgespoord en verholpen zonder dat de continuïteit van uw dienstverlening in gevaar komt.

Wilt u uw netwerk volledig turnkey laten beheren door Arcadiz of bepaalde onderdelen in eigen beheer houden? Aan u de keus!

Arcadiz referenties